Fenja Islandshästförening (FIF) är en förening bildad 2019 för oss som älskar islandshästar.

Glada hobbyryttare, satsande tävlingsekipage, ung som gammal. Hästlös, bara intresserad eller hästägare. Det finns plats för alla i Fenja Islandshästförening.

Vi vill engagera och aktivera, både praktiskt och teoretiskt på en nivå där alla ska känna sig välkomna. Vi arrangerar aktiviteter som inte bara innefattar hästar utan även så mycket mer som finns runt i kring livet med våra fina fyrbenta vänner.

Fenja har sitt säte i Västra Gästrikland men verkar rikstäckande. Alla som delar vårat intresse för den fantastiska islandshästen är välkomna att bli en del av våran gemenskap. Sydligaste medlemmarna är idag ända nere från Göteborg.