Vi utgör styrelsen 2019

Ordförande

Jessica Fästh-Lundman 
Jag har alltid haft ett stort hästintresse och har ridit sedan jag var liten. Har ägt flera olika raser och testat många olika grenar. Äger idag 4 st islandshästar som jag använder till avel, tävling och träning. Jag tillsammans med resten av styrelsen kommer jobba för att få en trivsam förening som passar alla som har ett stort islandshästintresse.

Kassör

Maria Damgaard
Jag har haft ett hästintresse sedan barnsben. Har idag 3 islandshästar och är intresserad av allt inom den här sporten. Själv är jag ingen tävlingsmänniska men älskar att utveckla mig själv i hop med hästarna. Att få jobba i denna förening med alla medlemmar och i styrelsen och göra den till en trivsam förening för alla oavsett inriktningar ska bli så spännande. 

Ledamot

Josefine Aronsson
Jag har haft ett brinnande intresse för hästar sedan barnsben. Har genom åren haft många olika hästraser men fastnade för just islandshästar för 8-9år sedan. Äger idag 2 islandshästar som hobby mestadels, men är ändå lite nyfiken på att komma ut och tävla i framtiden. Jobbar genom den här föreningen för att öka intresset för islandshästen och deras speciella gångarter, hoppas även kunna utvecklas själv tillsammans med likasinnade människor och framförallt ha roligt tillsammans oavsett ambition, kunskap och mål.

Suppleant

Eva Mikaelsson 
Jag har en egen häst som heter Feykivindur dra Gottorp men kallad Feyki! Är ganska ny inom den här underbara världen som innefattar islandshästar! Har väl sen 4 års ålder varit hästbiten, men började med hästar igen för ca 7år sedan efter ett  lång uppehåll och då vart jag töltbiten! 

Sekreterare

Nina Karlsson
Jag kom i kontakt med islandshästar första gången i slutet av 80-talet. Efter att ha köpt min första alldeles egna '92 så har jag sedan dess varit helt såld på den här rasen. Hade ett längre uppehåll med hästar då livet kom emellan men är nu sedan några år tillbaka igen. Både hästar och ridning har utvecklats så mycket inom våran sport och det är med glädje jag arbetar med denna nya klubb för att vi alla ska kunna glädjas av denna underbara hästras. 

Ledamot

Siri Tjervaag Brever
Hästar har varit mitt största intresse sedan barnsben. Idag har jag två islandshästar och tränar hellre än tävlar nu för tiden. Därför tycker jag att det är extra roligt att jag tillsammans med några andra eldsjälar inom sporten får chansen att starta upp en förening som riktar sig till alla med islandshästintresse, oavsett vilken inriktning man väljer på sitt hästliv.

Suppleant

Veronika Svensson
Jag har alltid haft ett stort hästintresse, men tog steget över till islandshästar i 20-årsåldern. Därefter har jag hunnit med att utbilda mig till unghästtränare och ridledare. I dagsläget har jag sju islandshästar och driver Stall 27 Islandshästar på vår gård strax utanför Göteborg. Vi erbjuder ridskola, turridning, inackordering och träning av häst. Sedan några år tillbaka tränar och tävlar jag aktivt på klubbnivå. 

Kontakta styrelsen 

Du når oss enklast genom att maila till info@fenjaif.se 
Psst! Du hittar oss även på instagram @fenjaif